Positivity Elektra
https://electricien-utrecht.nl
Elektricien nodig?
Bel dan nu:
0800-4445013

Elektrotechnische installaties

Positivity Elektra, uw allround installateur

Positivity Elektra is een bedrijf dat zich bezighoudt met vele verschillende aspecten op het gebied van de elektratechniek. Zo zijn wij er bijvoorbeeld voor het complete ontwerp van nieuwe bedradingstelsels, maar ook voor het onderhoud aan uw meterkast en de reparatie van uw elektrische installaties. Bij onze werkzaamheden kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • plaatsen van nieuwe stopcontacten
  • aansluiten van verlichting
  • nieuw schakelmateriaal plaatsen of vervangen
  • aanleggen van elektrische netwerken
  • installeren van elektrische apparatuur
  • vervangen en aanleggen van bedradingen

Storing?

Heeft u met spoed een erkend elektrotechnisch installateur nodig? Heeft u last van kortsluiting? Of heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Schakelt u dan snel de hulp in van Positivity Elektra. Wij zijn zo spoedig mogelijk aanwezig om het probleem te verhelpen! U kunt ons bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-4445013.

Wees voorzichtig met elektriciteit!

Bij stroomstoringen en overige werkzaamheden aan de bedradingen, meterkast of andere elektrotechnische installaties in uw woning raden wij u aan om niet zelf aan de slag te gaan. Neem met stroom geen risico’s! U zult niet de eerste zijn bij wie een klus verkeerd afloopt. Schakelt u een deskundig elektricien in, dan bent u verzekerd van een veilige installatie op het moment zelf, maar ook voor in de toekomst.

Contact

Heeft u een vraag of heeft u direct behoefte aan de elektriciens van Positivity Elektra? Voor contact met de elektricien van Utrecht kunt u gratis bellen met 0800-4445013. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree