Teamfoto AMD Vastgoedonderhoud
Gevestigd in Utrecht, dus snel op locatie!
Wat zijn de mogelijke oplossingen bij een stroomstoring Redactie, 14 februari 2024
Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij AMD Vastgoedonderhoud aan het goede adres.

U bent net lekker aan het koken en opeens valt alle stroom uit. Stel u bent aan het klussen in huis en plotseling valt alle stroom uit. Wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring, komt dat nooit gelegen en wilt u dit snel laten oplossen.

Professionele hulp inschakelen bij een stroomstoring

Het is aan te raden om bij een stroomstoring te starten met het uitvoeren van de stekkerproef. Als u wilt achterhalen of er sprake is van een defect apparaat of elektrische aansluiting, is het verstandig om de stekkerproef uit te voeren. Meestal neemt het uitvoeren van de stekkerproef ongeveer 10 minuten in beslag, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal elektrische apparaten dat u bezit.

Indien u dit niet zelf wilt doen, kunt u beter een professionele elektricien inschakelen. Let wel op: als het om een defect apparaat gaat, kan de rekening van de elektricien hoog uitvallen. Dit omdat hij toch langs is geweest en kosten heeft gemaakt terwijl het probleem ook zelf te verhelpen was.

Ontdek welk apparaat de stroomstoring veroorzaakt

Haal alle groepen in de meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen. Neem alle stekkers uit de stopcontacten in het hele huis. Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast in.

Doe de stekkers één voor één terug in het stopcontact en zet ze vervolgens één voor één weer aan. Wacht totdat het apparaat volledig is ingeschakeld voordat u verder gaat naar het volgende apparaat. Als het apparaat de stroom doet uitvallen wanneer u het aanzet, is dat apparaat de boosdoener.

Als het probleem zich toch niet voortdoet uit de apparaten, zit het probleem in de installatie. Dan kunt u het beste een gecertificeerde elektricien inschakelen om het probleem voor u op te lossen. Ga niet zelf aan de slag want het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1005

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over AMD Vastgoedonderhoud

AMD Vastgoedonderhoud beschikt over vakbekwame elektromonteurs die u de beste service aanbiedt tegen scherpe prijzen!